Hoe kan ik TheaterThuis op de TV kijken?

Google Chromecast:

Beschik je over een Google Chromecast? Dan kun je je favoriete voorstellingen en programma’s ook direct op je televisie afspelen.

Let op dat je televisie aanstaat en zet je tv met de afstandsbediening op het HDMI-kanaal van de HDMI-poort waar je Chromecast op is aangesloten.

Klik eerst op de voorstelling of programma die je wil afspelen.

In de videoplayer zie je het cast icoontje staan. Druk op dit icoontje en selecteer jouw Google Chromecast.

Zodra je een voorstelling of programma start, begint deze direct met afspelen op je televisie.

Apple Airplay

Om gebruik te maken van Apple Airplay heb je een Apple apparaat (bijvoorbeeld een iPhone of iPad) nodig. Als je jouw Apple apparaat met Airplay verbindt, dan kun je gebruik maken van de Apple Airplay service.

HDMI kabel

Heb je geen streaming apparaat, maar wel een HDMI-aansluiting op je tv en op je laptop/pc? Dan is het ook mogelijk om je laptop/pc via een HDMI-kabel rechtstreeks aan te sluiten op je tv.

Helaas is het niet mogelijk om TheaterThuis naar de tv te streamen met behulp van Chromecast 1, consoles (Playstation, Xbox enzovoorts), Chromecast Build-in (ingebouwde chromecast), de internetbrowser van een smart tv en Android TV-boxen.

Lukt het niet? We helpen je graag! Neem contact met ons op door op de envelop rechts onderin te klikken.