Op welke apparaten kan ik TheaterThuis kijken?

Je kunt TheaterThuis kijken op verschillende apparaten: computer, laptop, smartphone en tablet.

Kijk je op je smartphone of tablet? Maak dan gebruik van de browser Google Chrome.

Kijk je op je computer of laptop? De video’s van TheaterThuis zijn te bekijken op verschillende browsers, waaronder Google Chrome en Microsoft Edge. TheaterThuis is ook naar de tv te streamen met behulp van Apple Airplay en Google Chromecast, of door je laptop aan te sluiten op de tv via een HDMI kabel.

Helaas is het niet mogelijk om TheaterThuis naar de tv te streamen met behulp van Chromecast 1, consoles (Playstation, Xbox enzovoorts), de internetbrowser van een smart tv, of (Android) tv-boxen.