Ik heb een voucher- of promotiecode

Wat leuk dat je gebruik wilt maken van jouw voucher of promotiecode! Er zijn twee manieren waarop je de code kan invoeren:

• Ik heb een voucher of promotiecode en een abonnement;

• Ik heb een voucher of promotiecode, maar geen abonnement;

Ik heb een voucher of promotiecode en een abonnement

Stap 1: Ga naar je profiel

Stap 2: Klik onder je Abonnementsgegevens op ‘Ik heb een voucher’.

Stap 3: Voer de code in en druk op enter.

Je hebt de code succesvol ingevoerd.

Ik heb een voucher of promotiecode, maar geen abonnement.

Stap 1: Ga naar www.theaterthuis.nl en klik rechts bovenin op ‘Registreren’.

Stap 2: Vul een geldig e-mailadres en wachtwoord in.

Stap 3: Klik op ‘Ga door’

Stap 4: Kies het abonnement.

Stap 5: Vul de voucher- of promotiecode in

Stap 6: Klik op ‘Ga door’

Stap 7: Klik op 'Check je betaalgegevens';

Stap 8: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in.

Stap 9: Je hebt succesvol een abonnement afgesloten. Je kunt nu gratis TheaterThuis kijken.

Veel kijkplezier!