Ik ben nog geen klant. Hoe maak ik een account aan?

Telefoon/smartphone

Wat leuk dat je een abonnement wilt afsluiten voor TheaterThuis! Om een account aan te maken ga je naar onze webpagina www.theaterthuis.nl. Klik linksboven op het menu met de drie streepjes. Klik vervolgens op de rode knop 'Registreren'. Maak je registratie compleet met de volgende stappen:

Stap 1: Voer een geldig e-mailadres in en verzin een wachtwoord.

CHECK Stap 2: Kies voor het jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 3: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 4: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in.

Stap 5: Je hebt betaald en bent nu succesvol aangemeld voor TheaterThuis.

PC

Wat leuk dat je een abonnement wilt afsluiten voor TheaterThuis! Om een account aan te maken ga je naar onze webpagina www.theaterthuis.nl en klik je rechtsboven op de rode knop 'Registreren'.

Stap 1: Voer een geldig e-mailadres en wachtwoord in.

CHECK Stap 2: Kies voor het jaarabonnement. Heb je een voucher of promotiecode? Voer die dan ook in. Klik op 'Volgende stap'.

Stap 3: Klik op 'Check je betaalgegevens'.

Stap 4: Kies je betaalwijze en voer je betaalgegevens in.

Stap 5: Je hebt betaald en bent nu succesvol aangemeld voor TheaterThuis.

Je kunt jouw account terugvinden door te klikken op ‘Profiel’, rechts bovenin op de pagina.

Heb je geen e-mail ontvangen? Misschien is de mail terechtgekomen in je spambox. Is dat zo? Geef aan dat de e-mail geen spam is en/of voeg het e-mailadres (noreply@theaterthuis.nl) toe aan je adressenlijst.

Staat de mail ook niet in je spam box? Via je profielpagina kan je een nieuwe activatielink aanvragen.

Lukt het niet? We helpen je graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.