Waarom laadt/opent de pagina van TheaterThuis niet?

Laadt/opent TheaterThuis niet? Dit komt meestal door problemen met je internet verbinding, met je apparaat, of met je account. Controleer eerst of er een ‘error’-bericht op het scherm verschijnt. Zo ja, volg dan de stappen zoals omschreven in het bericht om de problemen op te lossen.

Staat er geen error-bericht? Dan kun je het probleem opzoeken in de ‘meest gestelde vragen’ (FAQ) op de hulppagina van TheaterThuis

Veel voorkomende problemen:

Website werkt niet op mijn Smart-TV

Chromecast werkt niet in combinatie met mijn iPhone of Tablet

Waarom zie ik geen Playknop en alleen een afbeelding?

Lukt het niet? We helpen je graag! Neem contact met ons op door op het envelop rechts onderin te klikken.