Waarom werkt Chromecast niet in combinatie met iPhone of iPad?

Wil je TheaterThuis naar je tv streamen met Google Chromecast, en gebruik je een iPhone of iPad?

Dan is het helaas niet mogelijk. De Chromecast is niet te gebruiken in combinatie met de Google Chrome browser op je iPhone en iPad.

Wil je toch graag op tv kijken, dan adviseren we je om een laptop te gebruiken met een HDMI kabel.

De HDMI kabel kan je verbinden met je tv.